icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
schaken
Rustig

Schaken met plezier! ♟️

  • denksport
  • Schaakvereniging Krimpen
Data & Inschrijven
Schaken is populair bij kinderen. En dat is mooi, want schaken geeft kinderen een ongekende boost in hun ontwikkeling. Niet voor niets wordt deze denksport dan ook steeds meer aan geboden.
Locatie:
Restaurant de Pannenkoe, Cascade 1, 2923 AT Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
6 lessen
Leeftijd:
7 - 13 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Alle kinderen houden van spelletjes spelen. En dat is wat schaken is: een spelletje. Maar wel eentje waarbij je je hersens goed moet gebruiken en waarin de mogelijkheden letterlijk eindeloos zijn. Na zeven zetten kunnen de stukken al op meer dan tien miljoen verschillende manieren op het bord staan! Schaken is een spel waarmee je kind nooit uitgespeeld raakt en dat altijd uitdagend blijft.
 
Kinderen vinden het superleuk om hun hersens te laten kraken op goede zetten en slimme trucjes te verzinnen om hun tegenstander te verslaan. Vaak geven kinderen aan dat ze rustig worden van schaken. Je zit even helemaal in je eigen hoofd, zonder prikkels van buitenaf.
 

Aanmelden =Meedoen

Wij zien helaas wel steeds vaker dat kinderen die zich hebben aangemeld, kort van tevoren worden afgemeld of zelfs zonder afmelding niet naar de activiteit komen. Voor alle partijen (Synerkri, de aanbieder en kinderen die bv. niet mee konden doen omdat de activiteit vol zat) is dat ontzettend jammer en kostbaar. Wij begrijpen dat het altijd kan voorkomen dat er omstandigheden zijn waardoor er moet worden afgemeld. Het afmelden via de website en het persoonlijke account is daar ook voor bedoeld. Om het werkbaar te houden en meedoen voor alle kinderen mogelijk te maken, hebben wij ook uw hulp nodig. Daarom vragen wij u hier zorgvuldig mee om te gaan. 

  • Kijk daarom altijd in uw Synerkri-account voor welke activiteit uw kind is aangemeld.  

  • Kijk of er geen overlapping is met een andere activiteit waarvoor uw kind op die dag en tijdstip is aangemeld.  

  • Kan uw kind door omstandigheden niet komen, dan z.s.m. afmelden, zodat er een plekje vrijkomt voor een ander.  

Data & inschrijven

schaken