icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
opblaas water
Rustig

Spetterbios 💦

  • Voorjaarsvakantie
  • Zwemmen
Data & Inschrijven
Film kijken terwijl je heerlijk ligt te dobberen in het water!
Locatie:
Optisport zwembad de Lansingh
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
7 - 13 jaar

Het wedstrijdbad van Optisport de Lansingh wordt omgetoverd in een spetter bioscoop! Neem zelf je opblaasbare luchtbed of zwemband mee en kom chillen in het zwembad! Deze keer kijken we de film Robinson Crusoe! 

Je kan ook mee doen zonder dat je lid bent van Synerkri. Kosten van de Spetterbios zijn dan €3,50 stuur dan een mailtje naar sanne@synerkri.nl 

De film

🕒 85 minuten 
Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij er van om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit zijn kans om van het eiland af te komen en nieuwe plekken te ontdekken. Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland en dat is in het begin nog niet makkelijk, want ze spreken geen ‘mens’. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Data & inschrijven

opblaas water