icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
suppen
Actief Sportief

Suppen 🏄‍♂️

  • zomervakantie
  • Suppen
Data & Inschrijven
SUP staat voor Stand Up Paddle.
Locatie:
Het Schapenschuurtje: Oosteinde 27b, 2825AH Berkenwoude
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
8 - 12 jaar

Het is een vorm van surfen waarbij je op een surfboard staat en je voortbeweegt met een peddel. Door gebruik van de peddel is er in tegenstelling tot andere vormen van surfen geen wind of golfslag nodig. 

Suppen is ontstaan in Hawaï, daar stonden de instructeurs op een board met een peddel zodat ze dicht bij de surfers konden blijven. 

Tijdens het Suppen met Synerkri leer je de juiste peddeltechniek, balans houden op je surfboard en maken we natuurlijk veel plezier op het board en in het water! 

Let op: Het is in Berkenwoude je dient op eigen vervoer naar de locatie te komen!

Om je aan te melden moet je in bezit zijn van minimaal zwemdiploma A en B (en een goede zwemmer zijn). Je dient een kopie van je zwemdiploma's mee te nemen. Geen kopieën mee? Dan geen deelname.  

Wij gaan ervan uit dat kinderen die zijn aangemeld ook daadwerkelijk meedoen met de activiteit. Mocht uw kind onverhoopt niet mee kunnen doen dan vragen wij zo spoedig mogelijk af te melden. Dit kan via het persoonlijke Synerkri account. Bij afmelden komt nl het plekje gelijk vrij, zodat een ander kind zich kan aanmelden. 

Data & inschrijven

suppen