icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Lego
Techniek Wetenschap

Synerkri PLUS LEGO ūüßĪ

  • Young Engineers
  • PLUS aanbod
Data & Inschrijven
LET OP! Dit is een Synerkri PLUS activiteit. Doelgroep voor de LEGO cursus zijn kinderen waarvan het vermoeden is tot (hoog)begaafdheid. 
Locatie:
De Tuyter, Nachtegaalstraat 8 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
6 lessen
Leeftijd:
6 - 13 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Ook in Krimpen aan den IJssel zijn (hoog) begaafde kinderen. Deze kinderen lopen soms vast op school, voelen zich 'anders' en vinden niet altijd aansluiting bij hun leeftijdsgenootjes. Barbara en Suzanne, beide ouders uit Krimpen hebben het initiatief genomen om samen met¬†Synerkri¬†specifieke activiteiten te organiseren met als doel, ontmoeting tussen de kinderen cre√ęren.¬†We hopen dat de kinderen erachter zullen komen dat er ook andere (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in hun buurt wonen en dat er wellicht mooie vriendschappen zullen ontstaan.¬†Hoe leuk is het om vervolgens samen naar andere Synerkri activiteiten te gaan!

De activiteit zal gehouden worden in de Tuyter, dus ook gelijk een mooie locatie waar de ouders even met elkaar kennis kunnen maken in de hal.  

Info over de LEGO cursus: 

Doe mee en leer van alles over wetenschap en techniek door het bouwen van gemotoriseerde LEGO¬ģ modellen. De les begint met een korte uitleg over een wetenschappelijk of technisch principe, zoals de wetten van Newton of de noodzaak van een differentieel. Daarna ga je zelf aan de slag met technisch LEGO¬ģ om een echt werkende machine te bouwen waarin het geleerde tot uiting komt.¬†Dan is het tijd om als een echte uitvinder je model spelenderwijs verder te ontwikkelen. Elke week bouw je een nieuw model. In de herfstvakantie op 21 oktober is er geen les. De aanbieder van deze activiteit is Young Engineers

Data & inschrijven

Lego