icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
robotica
Techniek Wetenschap

Synerkri PLUS Robotica 🤖

  • PLUS aanbod
  • Young Engineers
Data & Inschrijven
LET OP! Dit is een Synerkri PLUS activiteit. Doelgroep voor deze cursus zijn kinderen die (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn. 
Locatie:
De Tuyter (zaal 9) nachtegaalstraat 8 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
5 lessen
Leeftijd:
8 - 13 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Bouwen, programmeren, spelen, ontdekken en experimenteren met Lego  

Ook in Krimpen aan den IJssel zijn (hoog)begaafde kinderen. Deze kinderen lopen soms vast op school, voelen zich 'anders' en vinden niet altijd aansluiting bij hun leeftijdsgenootjes. We hopen dat de kinderen erachter zullen komen dat er ook andere (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in hun buurt wonen en dat er wellicht mooie vriendschappen zullen ontstaan!  

Leer over robotica. We bouwen en programmeren Lego robots. Bij het bouwen en programmeren wordt er in tweetallen gewerkt, het is dus wel belangrijk dat je goed kunt samenwerken.  

We gaan tijdens de Robot bouwdag aan de slag met Lego WeDo 2.0 en de Lego Mindstorms EV3. We maken gebruik van de e² Young Engineers bouwkit om onze robots te bouwen dus elk model is uniek! Natuurlijk is er ook alle tijd om samen met je maatje jullie robot uit te bouwen en te programmeren.

Na de voorjaarsvakantie herhalen wij deze cursus voor reguliere kinderen.

Cursus wordt aangeboden door: Young Engineers

Tip! Barbara en Suzanne, ouders uit Krimpen hebben de facebookpagina Hoogbegaafd in Krimpen opgericht. Doel elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen https://www.facebook.com/groups/2352398475087285/

Data & inschrijven

robotica