icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
silverstar
Rustig

Vakantiebios Silverstar 🎦 🥤

  • herfstvakantie
  • aanmelden via uitagenda krimpen
Data & Inschrijven
Kom je deze herfstvakantie ook naar de Vakantiebios in de Tuyter?
Locatie:
De Tuyter, Nachtegaalstraat 8 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

De film:

  • Een aantal jaar na haar overwinning met Whitestar runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestars zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

Kinderen zijn aanwezig onder verantwoording van eigen ouders/verzorgers. 

Kinderen die lid zijn van Synerkri kunnen gratis een ticket reserveren. Aanmelden gaat via de Uitagenda Krimpen (Let op Synerkri tickets zijn beperkt aanwezig).

Ouders/verzorgers dienen zelf een kaartje te kopen. 

Kijkwijzer 6+

Aanmelden is meedoen. Kan je onverwachts niet naar de activiteit komen dan horen we dat graag z.s.m. Dit kan door een email te sturen naar info@synerkri.nl o.v.v. naam waaronder de tickets zijn besteld. Bij annulering komt er nl weer een plekje vrij voor een ander kind.

Data & inschrijven

silverstar