icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
toen mijn vader een struik werd
75 jaar vrijheid

VakantieBios Toen mijn vader een struik werd ✌️🎦

  • herfstvakantie
  • ook voor niet synerkri leden
Data & Inschrijven
Toen mijn vader een struik werd is een spannende roadmovie over een meisje dat moet vluchten voor oorlog.
Locatie:
De Tuyter Nachtegaalstraat 8 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Ondanks het zware thema heeft de film een lichte toon. Het verhaal wordt vanuit het kind verteld, met fantasie en humor.

De film:

De tienjarige Toda woont in een bakkerij met haar vader, de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: Toda's vader wordt onverwacht weggeroepen om het land te verdedigen. Toda moet naar haar moeder, die in het buurland woont en waar het veilig is.
En dus begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis waar ze onderweg de meest vreemde mensen ontmoet en in absurde situaties terecht komt. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden?

Kinderen 6+ die geen lid zijn van Synerkri kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar info@synerkri.nl ovv Vakantiebios mmv naam kind, leeftijd en telefoonnummer. Deelname is pas definitief na bevestiging. Vol=vol.

Kijkwijzer classificatie is 6 jaar en ouder.

I.v.m. ieders veiligheid omtrent corona kunnen ouders niet mee naar binnen. Een medewerker van Synerkri staat buiten bij de nooddeur links van de entree de kinderen op te wachten. Kom a.u.b. op tijd. Na afloop zullen wij de kinderen naar buiten begeleiden. Wij verwachten dat ouders buiten op veilge afstand van elkaar staan.

Data & inschrijven

toen mijn vader een struik werd