icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
handletteren
Creatief

Workshop Handletteren 📝

  • na schooltijd
Data & Inschrijven
Handletteren is plezier hebben met letters!
Locatie:
Sportcafé de Boog Krimpenerbosweg 2a Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
8 - 12 jaar
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

In deze workshop gaan we samen aan de slag met letters. Amanda van My Letters  gaat je laten zien dat schrijven niet alleen nuttig, maar ook heel erg leuk en mooi kan zijn!

Tijdens de workshop leer je eenvoudig de basis van het handletteren. We gaan met elkaar aan de slag met verschillende oefeningen en uiteindelijk met je eigen favoriete quote of tekst!

Je leert letters tekenen, woorden combineren en een goede compositie maken. Je krijgt handige tips en trucs. Ook zijn er heel veel voorbeelden aanwezig om je inspiratie te geven.

Na afloop krijg je een tasje mee met alles wat je nodig hebt om thuis verder te werken aan je handletterskills! En natuurlijk kan jij jouw eigen handgeletterde tekst thuis een mooi plekje geven.

Je hoeft geen ervaring te hebben met handletteren.

Wil je ook gezellig meedoen? Meld je dan aan voor deze workshop.

Aanmelden is meedoen! Wij gaan ervan uit dat kinderen die zijn aangemeld ook daadwerkelijk meedoen met de activiteit. Mocht uw kind onverhoopt niet mee kunnen doen dan vragen wij zo spoedig mogelijk af te melden. Dit kan via het persoonlijke Synerkri account. Bij afmelden komt nl het plekje gelijk vrij, zodat een ander kind zich kan aanmelden.

  • Deze workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Tijd: 15:30-16.45. Locatie is SportcafĂ© de Boog.

Data & inschrijven

handletteren