icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
vogel
75 jaar vrijheid Creatief

Workshop: Knutsel je eigen vrijheidsvogel 🕊️

  • herfstvakantie
  • ook voor niet synerkri leden
Data & Inschrijven
Een crea-workshop voor de echte knutselliefhebbers!
Locatie:
Sporthal de Boog Krimpenerbosweg Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Kom naar onze vrolijke crea-tafel.

Met behulp van diverse tekenmaterialen, zoals potloden, stiften maar ook gekleurde nep-veren, maakt iedereen zijn eigen vrolijke ‘bevrijdingsvogel’. Je gaat ook plakken en knippen. 

Let op! Ouders kunnen helaas niet mee naar binnen. De workshop wordt gehouden in sporthal de Boog. Na de workshop brengen wij de kinderen naar buiten.

Kinderen (6+) die geen lid zijn van Synerkri kunnen zich ook aanmelden. Stuur een email naar info@synerkri ovv Vrijheidsvogel mvv naam, leeftijd, tel nummer en voorkeurtijd. Deelname is pas definitief na bevestiging. Vol=vol.

Kinderen kunnen deze dag zich ook aanmelden voor de Vrijheidsspelen die wij organiseren in de sporthal (zie de activiteitenagenda). 

Deze activiteit wordt aangeboden door illustrator Maaike Slingerland

Over het werk van Maaike Slingerland:

Het leuke van de illustraties van Maaike is, dat het net lijkt alsof ze een speciale camera heeft die de wereld om ons heen laat zien door een extra laag en daar blijken opeens heel veel dieren te wonen.  De gewone mensenwereld is nog aanwezig, maar als je haar camera gebruikt zie je een hele wereld waarin dieren de hoofdrol spelen en avonturen beleven. Dit gaat gepaard met veel humor. Haar werk is helder, fris en vol kleur. Het maakt je vrolijk en doet je glimlachen.

Data & inschrijven

vogel