icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
het kunstlaboratorium
Beeldend

Het kunstlaboratorium 🖌️

  • Hier is Ina 'Kunstenaar en vakdocent beeldend'
Beeldende lessen cultuureducatie van Ina Verkaik zijn procesgericht opgebouwd. Bij de lessen staan per leerjaar verschillende beeldelementen en technieken centraal zodat de lessen van groep 1 tot en met groep 8 een opbouwend karakter hebben en ondersteunend zijn aan de leerlijn beeldend.
Schooljaar:
2024 - 2025
Kosten:
€210,- incl. materiaalkosten
Lessen:
1 les
Groepen:
5, 6
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

🕑   1 les van 90 minuten

📍   in klaslokaal

📋   kranten om de tafels mee af te dekken, wastafel en water bij de hand voor de experimenten met materiaal

Tijdens de les “Het kunstlaboratorium” doorlopen de kinderen een proces van: Onderzoeken: “Wat weet je van teken en schildermaterialen?” Ontdekken: “Wat is pigment en waaruit bestaat tekenmateriaal?” Experimenteren: “Probeer eens uit wat mogelijk is met dit materiaal?” Reflecteren: “Kijk eens naar wat een ander ontdekt heeft!” En creëren: Met alles wat je nu weet maak je je eigen kunstwerk.

Kerndoelen

1, 37, 42, 54 en 55

Contactgegevens aanbieder:

🙍  Ina Verkaik

📱  +31 614 10 55 75 

📧  info@atelierlokaal.nl

Ina is naast vakdocent beeldend ook cultuurcoach. Naast het verzorgen van de lessen cultuureducatie met kwaliteit ondersteunt zij ook leerkrachten bij het maken en uitvoeren van procesgerichte lessen beeldend.  Het is goed mogelijk om deze lessen te combineren met de zaakvakken en af te stemmen op de leerlijn beeldend. 

het kunstlaboratorium