icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Kennismaken met toneel
Theater

Kennismaken met toneel- 3 workshops 🎭

  • Jongerentheater Quint
Theaterworkshops over de basis van toneelspelen.
Schooljaar:
2023 - 2024
Kosten:
€67,50 per uur excl. reiskosten
Lessen:
3 lessen
Groepen:
7, 8
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

🕒   3 lessen van 60 minuten

📍   bij voorkeur in speelzaal 

💶   extra kosten: €0,25 per km

In deze workshops kan er geproefd worden aan wat toneel nu eigenlijk is. 

In workshop 1staat werken met de vier basisemoties centraal. Tevens komt aan bod: Wie ben je? Waar ben je? en Wat is er aan de hand? Deze workshop is opgebouwd uit een warming-up, oefeningen en het improviseren van korte scènes. Thema’s die in deze workshop aan bod komen, zijn: emotie, expressie, improvisatie en samenwerking. 

In workshop 2staat het werken met tekst centraal. Deze workshop is opgebouwd uit een warming-up, werken met tekst en het spelen van een scène. Thema’s die in deze workshop aan bod komen, zijn: houding, articulatie, tekstbehandeling en presentatie. 

In workshop 3staat het opbouwen van een scene centraal. Deze workshop is opgebouwd uit een warming-up, oefeningen en het maken van een scène. Thema’s die in deze workshop aan bod komen, zijn: fantasie, zelfstandig werken, samenwerking en en presentatie. 

*Eventueel is deze workshop ook te boeken voor 1 les. De workshop gaat dan minder de diepte in en is een combinatie van de bovenstaande workshops. Deze workshop is te vinden onder de naam “Kennismaken met toneel - 1 workshop” 

Kerndoelen

54, 55

Contactgegevens aanbieder:

🙎🏽   Esther de Ruiter

📱   +31 6 81 40 71 81

📧   workshops@jongerentheaterquint.nl

Kennismaken met toneel