icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
vlees
Voeding Natuur

Vlees, vis en ei - (H)eerlijk vlees op je bord πŸ—

  • Voedselfamilie Krimpenerwaard
Leerlingen leren deze les wat het verschil is tussen vleeskoeien, melkkoeien en dubbeldoelkoeien en welke we gebruiken voor consumptie.
Schooljaar:
2024 - 2025
Kosten:
€70,-
Lessen:
1 les
Groepen:
5, 6
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

πŸ•‘   1 les van 60 minuten (deze les is onderdeel van een lessenserie)

πŸ“   in de klas

πŸ“…   Deze les wordt gegeven in de maand november

Verdere onderwerpen:

Van welk dier er nog meer vlees gegeten wordt (varken, kip, wild). Hoe komt het vlees uiteindelijk op je bord. Hoe herken je een beter leven keurmerk en de betekenis ervan. dat het niet nodig is om elke dag vlees te eten en welke alternatieven er dan zijn. 

Kerndoelen:

34, 39

Contactgegevens aanbieder:

πŸ™  Ilonka Cirk

πŸ“±  

πŸ“§  educatie@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl 

 

vlees