icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Over ons

Aangepast sporten

Sport voor iedereen is ons doel!

FC Krimpen ⚽️

Wij hebben samen met dcv een voetbalteam opgezet speciaal voor kinderen met een vorm van Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Wij creëren een veilige omgeving om te voetballen in een voetbalteam. Veel kinderen stromen uiteindelijk door naar het reguliere voetbal. Ze sporten, maken contacten en leren omgaan met winst maar uiteraard ook verlies.

Sporten op maandag 🏅 

Op maandagmiddag biedt Synerkri een uurtje sport voor eigenlijk iedereen voor wie het door een beperking niet mogelijk is om deel te nemen aan reguliere trainingen van een sportvereniging. Het kan ook zijn dat diegene (nog) niet weet wat hij of zij leuk vind en wat de mogelijkheden zijn binnen de verenigingen in Krimpen. 

Het sportuurtje vindt iedere maandag plaats van 16.00 tot 17.00 uur in sportzaal de Groenendaal. 

Als je geïnteresseerd bent in dit uurtje sporten kan je aanmelden via naar info@synerkri.nl. In een kennismakingsgesprek wordt er dan samen bepaald wat de wensen en mogelijkheden zijn. Er kan bijvoorbeeld aangesloten worden bij een sportvereniging of mee doen aan de oriëntatielessen van Synerkri. Tijdens de oriëntatielessen worden de in Krimpen gespeelde sporten worden aangeboden. Ook de Krimpense clubs worden hierbij betrokken omdat het uiteindelijke doel blijft om deel te kunnen nemen aan sport bij een reguliere sportvereniging. 

De bijdrage voor het sportuurtje is voor een heel jaar €50,-. Synerkri zorgt voor de accommodaties en het inzetten van een ervaren sportdocent die de deelnemers begeleiden.