icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Over Synerkri

Evenementen

Ieder jaar organiseert Synerkri in samenwerking met lokale partijen een aantal vrolijke, muzikale en sportieve evenementen.

Kindermuziek festival 🥁

In juni 2018 hebben we voor het eerst in samenwerking met de Cultuurwerkplaats Krimpen en de Muziekschool Krimpen het Kindermuziek festival georganiseerd. Mede door een donatie van de Rabobank hebben we dit mogelijk kunnen maken. Ons doel is om de kinderen uit Krimpen aan den IJssel een fantastische middag te bezorgen en ze enthousiast te maken voor actieve muziekbeoefening. Een vrolijke middag met lekker veel muziek en leuke muzikale activiteiten, want muziek maakt blij! Alle kinderen uit Krimpen zijn welkom op het Kindermuziek festival, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Synerkri. 

Buitenspeeldag ☀️

De buitenspeeldag is een nationale actie om kinderen lekker naar buiten te krijgen. Buiten spelen is super belangrijk, maar wordt minder vanzelfsprekend. Bewegen sporten en spelen staat ook bij Synerkri centraal. Daarom organiseren wij sinds 2013 de Buitenspeeldag in onze gemeente. Tijdens de Buitenspeeldag maken we van het Tuyterplein één grote speeltuin, waar kinderen onbezorgd kunnen spelen. Hierbij proberen wij de samenwerking te zoeken met de lokale partijen. In 2018 zijn er ongeveer 500 kinderen bij ons komen buiten spelen. Mee doen aan de buitenspeeldag is voor iedereen mogelijk, je hoeft hier namelijk geen lid voor te zijn van Synerkri. 

Kinderen Pbone workshop
  • Kindermuziek Festival 2018
Wij vinden het belangrijk om bij onze evenementen met lokale partijen samen te werken.

Cultuur- en sportmarkt! 🎭🤸🏻‍♂️

Krimpen Presents is een stichting in Krimpen aan den IJssel, bestaande uit allemaal vrijwilligers. Zij organiseren al sinds 2011 een jaarlijks terugkerend muziek evenement. Het is georganiseerd voor en door Krimpenaren. Overdag is dit jaarlijkse evenement een podium voor sport- en cultuur aanbieders, zorg en welzijnsinstanties, ondernemers en andere lokale partijen. Synerkri is hierbij verantwoordelijk voor de organisatie van de sport- en cultuurmarkt. Wij bieden organisaties op het gebied van sport en cultuur de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en te laten zien wat er allemaal te doen is in Krimpen op dat gebied. Dit uit zich in leuke sport clinics van vrijwel alle sportverenigingen, daarnaast ook leuke workshops van culturele aanbieders en een cultuur ontmoetingsplein in samenwerking met het Inloophuis. Wil je samenwerken, neem dan contact met ons op! 

Krimpense zomerweken  🏹 

Bij Synerkri staat de zomer in het teken van de Krimpense zomerwerken. In de eerste en de laatste twee weken van de zomervakantie kun je meedoen aan allerlei vrolijke en zomerse activiteiten. Voor de meeste activiteiten hebben ouders en kinderen een lidmaatschap nodig van Synerkri en moeten kinderen worden ingeschreven via de activiteitenagenda. 

De laatste week van de zomervakantie, vlak voor school weer begint is het echt feest in Krimpen. Ook als je geen lidmaatschap hebt bij Synerkri kun je dan namelijk mee doen met het leukste evenement van de zomer: Vakantiedorp! Drie dagen lang hebben we dan de leukste activiteiten zoals judo clinics, wielrennen, waterspellen, springkussen, jeu de boules, knutselen, ijsje eten, sporten, timmeren, boogschieten en nog veel meer. Houd voor alle activiteiten en evenementen onze website in de gaten! 

laura buitenspeeldag
  • Buitenspeeldag juni 2018
👉
Naast evenementen hebben we ook veel activiteiten na schooltijd. Wil je weten wat je allemaal bij ons kan doen?