icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Over Synerkri

Evenementen

Ieder jaar organiseert Synerkri in samenwerking met lokale partijen een aantal vrolijke, muzikale en sportieve evenementen.

Kindermuziek festival¬†ūü•Ā

In juni 2018 hebben we voor het eerst in samenwerking met de Cultuurwerkplaats Krimpen en de Muziekschool Krimpen het Kindermuziek festival georganiseerd. Mede door een donatie van de Rabobank hebben we dit mogelijk kunnen maken. Ons doel is om de kinderen uit Krimpen aan den IJssel een fantastische middag te bezorgen en ze enthousiast te maken voor actieve muziekbeoefening. Een vrolijke middag met lekker veel muziek en leuke muzikale activiteiten, want muziek maakt blij! Alle kinderen uit Krimpen zijn welkom op het Kindermuziek festival, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van Synerkri. 

Buitenspeeldag¬†‚ėÄÔłŹ

De buitenspeeldag is een nationale actie om kinderen lekker naar buiten te krijgen. Buiten spelen is super belangrijk, maar wordt minder vanzelfsprekend.

Bewegend sporten en spelen staat ook bij Synerkri centraal. Daarom organiseren wij sinds 2013 de Buitenspeeldag in onze gemeente. Tijdens de Buitenspeeldag zorgen wij dat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Hierbij proberen wij de samenwerking te zoeken met de lokale partijen.

In 2018 zijn er ongeveer 500 kinderen bij ons komen buiten spelen. Meedoen aan de buitenspeeldag is voor iedereen mogelijk, je hoeft hier namelijk geen lid voor te zijn van Synerkri. 

Kinderen Pbone workshop
  • Kindermuziek Festival 2018
Wij vinden het belangrijk om bij onze evenementen met lokale partijen samen te werken.

Cultuurcaf√©¬†‚ėēūüďĖ

Het Cultuurcaf√© bestaat sinds enkele jaren en is bedoeld als inspiratie ‚Äď netwerkbijeenkomst voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in cultuur in Krimpen.¬†Het Cultuurcaf√© wordt georganiseerd door¬†Synerkri¬†in samenwerking met Muziekschool Krimpen, Streekmuseum Krimpenerwaard en Bibliotheek aan den IJssel en vindt¬†plaats in Ontmoetingscentrum De Tuyter. Voor elk Cultuurcaf√© wordt een spreker uitgenodigd. Roulerend zijn de thema's ; literair, muziek en cultureel erfgoed. Deelname is gratis en het aanmelden loopt via Synerkri.¬†

Opening cultureel- en sportseizoen¬†ūüé≠ūü§łūüŹĽ‚Äć‚ôāÔłŹ

Wij bieden organisaties op het gebied van sport en cultuur de mogelijkheid om zichzelf bij aanvang van het nieuwe seizoen te presenteren en te laten zien wat er allemaal te doen is in Krimpen. Hiervoor organiseren wij een cultuurroute en een sportroute in Krimpen waarbij culturele organisaties en sportaanbieders leuke clinics, workshops, lezingen en rondleidingen organiseren. De cultuurroute wordt georganiseerd in samenwerking met het Open Huis van de Tuyter en valt indien mogelijk qua datum samen met de Open Monumentendag. De sportroute vindt elk jaar plaats in de Nationale Sportweek. Wil je als organisatie meewerken aan deze route(s) of zou je graag als vrijwilliger mee willen helpen, neem dan contact met ons op!

Krimpense zomerweken¬†¬†ūüŹĻ¬†

Bij Synerkri staat de zomer in het teken van de Krimpense zomerweken. In de zomervakantie kun je meedoen aan allerlei vrolijke en zomerse activiteiten. Voor veel activiteiten hebben ouders en kinderen een lidmaatschap nodig van Synerkri en moeten kinderen worden ingeschreven via de activiteitenagenda. 

Houd voor alle activiteiten en evenementen onze website in de gaten! 

laura buitenspeeldag
  • Buitenspeeldag juni 2018
ūüĎČ
Naast evenementen hebben we ook veel activiteiten na schooltijd. Wil je weten wat je allemaal bij ons kan doen?