icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Over ons

Lidmaatschap informatie

Synerkri organiseert het hele schooljaar de leukste activiteiten.

Aanmelden ✍🏽 

Om aan te kunnen aanmelden voor activiteiten moeten ouders/verzorgers een Synerkri account aanmaken via www.synerkri.nl   Dit doen zij met een e-mailadres en een wachtwoord. Aan dit account kunnen kinderen worden toegevoegd, zo hebben ouders/verzorgers makkelijk en overzichtelijk één account voor meerdere kinderen.  

Kosten 💶 

Aan lidmaatschap Synerkri zijn geen kosten verbonden en ook de activiteiten zijn gratis dankzij de subsidie van de gemeente Krimpen aan den IJssel. 

Activiteiten 🤩 

Na het aanmaken van het account, kinderen toevoegen en betalen, kunnen de kinderen worden ingeschreven voor activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten kan je vinden op de activiteitenagenda.

Bij de activiteiten staat aangegeven voor welke leeftijdscategorie deze geschikt zijn. Het is belangrijk deze leeftijdscategorie serieus te nemen, het hele aanbod wordt namelijk zo ingericht dat er voor alle leeftijden leuke activiteiten zijn en aanbieders maken hun lesaanbod op maat voor de verschillende leeftijden. Ook zijn er kenmerken toegevoegd aan de activiteiten die kunnen helpen kiezen met welke activiteit geschikt is voor je kind. Daarnaast nog aanvullende informatie in de vorm van bullet points, die je laten weten of een activiteit bijvoorbeeld buiten is, rustig is of dat je er vies van kan worden. 

Inschrijven & afmelden ✌🏼 

Je kunt met een account je kinderen inschrijven voor de activiteiten, door simpelweg op inschrijven te klikken. De rest volgt dan eigenlijk vanzelf. Een aandachtspunt hierbij is dat je zelf in de gaten moet houden dat je niet dubbel inschrijft. Sommige activiteiten zijn namelijk op dezelfde tijd en dag. Op de dag dat de activiteit plaatsvindt kan er niet meer worden ingeschreven voor de activiteit, wat je wel kan doen is even contact met ons opnemen en vragen of er nog plek is. Dit kan het beste telefonisch. 

Het kan natuurlijk gebeuren dat bij nader inzien je kind toch niet meer mee kan doen met de activiteit, je kan zelf ook de kinderen weer afmelden. Dit kan op twee manieren. Namelijk naar je accountpagina en daar in het overzicht de activiteit zoeken waarvoor je wil afmelden. Of vanuit de activiteitenagenda de desbetreffende activiteit opzoeken en vanuit daar op afmelden klikken. 

Is je kind ziek of een andere reden dat er korter van tevoren moet worden afgemeld, dan vragen wij je vriendelijk om even te bellen, alvast bedankt! 

Twee werkdagen van tevoren worden er reminders via de mail gestuurd voor de activiteiten waarop je ingetekend hebt. Mocht je deze pushmelding niet (meer) willen ontvangen dan kun je dit aangeven in je accountgegevens of onderaan zo'n betreffende mail. 

Verlengen 📅 

Na een jaar loopt je Synerkri lidmaatschap af. In de maand waarin het lidmaatschap verloopt, ontvang je een mail met daarin een link om over te gaan tot verlenging voor een jaar. Deze link blijft geldig tot de datum waarop het lidmaatschap verloopt. Deze datum kunt u terugvinden in het account achter de naam van het betreffende kind. Mocht je hier geen gebruik van willen maken, dan kun je de mail als niet verzonden beschouwen; het lidmaatschap stopt automatisch. 

 Broertje/zusje toevoegen 🧑‍🤝‍🧑 

Een broertje of zusje toevoegen in een bestaand account is mogelijk door een email te sturen naar info@synerkri.nl. Wij hebben naam, geboortedatum van het kind en emailadres waarmee het account is aangemaakt nodig.  

👉
Wil je lid worden?