icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Over ons

Lidmaatschap informatie

Synerkri organiseert het hele schooljaar de leukste activiteiten.

Aanmelden ‚úćūüŹĹ¬†

Om lid te worden van Synerkri, moeten ouders een account aanmaken (zie onderaan deze pagina). Dit doen zij met een e-mailadres en een wachtwoord. Aan dit account kunnen kinderen worden toegevoegd, zo hebben ouders makkelijk en overzichtelijk één account voor meerdere kinderen. 

Het aanmelden gaat vrij eenvoudig en wijst zich eigenlijk geheel vanzelf. Belangrijk om te weten is dat er direct gevraagd wordt om de betaling, zonder betaling kan je het proces van aanmelden niet voltooien. 

Ongeveer 3 weken voor elke vakantie komen de nieuwe activiteiten online. Je kunt je dan meteen aanmelden. Houd de website vanaf dat moment goed in de gaten! 

Kosten ūüí∂¬†

Vanaf 1 september 2022 gelden er nieuwe voorwaarden.  

Overgangsperiode feb-aug. 

  • Iedereen die in de periode¬†van¬†1 februari tot 31 augustus¬†2022¬†lid wordt van¬†Synerkri¬†of het bestaand account verlengd,¬†betaalt¬†‚ā¨¬†10,-.¬†¬†

  • Vanaf 1 september gelden de nieuwe voorwaarden.¬†

Bij het proces van het account aanmaken wordt er direct om een betaling gevraagd via Ideal, zonder betaling zal proces van aanmelden niet kunnen worden afgerond. 

Voorwaarden vanaf 1 september 2022 

  • Betaald lidmaatschap van¬†Synerkri¬†is niet meer¬†van toepassing.¬†

  • Iedereen met een¬†actief¬†account kan zich aanmelden voor de activiteiten.¬†Hier zijn geen kosten¬†aan verbonden.¬†

  • Een account is 1 jaar actief. Jaarlijks verlengen¬†is mogelijk.¬†

Activiteiten ūü§©¬†

Na het aanmaken van het account, kinderen toevoegen en betalen, kunnen de kinderen worden ingeschreven voor activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten kan je vinden op de activiteitenagenda. Bij de activiteiten staat aangegeven voor welke leeftijdscategorie deze geschikt zijn. Het is belangrijk deze leeftijdscategorie serieus te nemen, het hele aanbod wordt namelijk zo ingericht dat er voor alle leeftijden leuke activiteiten zijn en aanbieders maken hun lesaanbod op maat voor de verschillende leeftijden. Ook zijn er kenmerken toegevoegd aan de activiteiten die kunnen helpen kiezen met welke activiteit geschikt is voor je kind. Daarnaast nog aanvullende informatie in de vorm van bullet points, die je laten weten of een activiteit bijvoorbeeld buiten is, rustig is of dat je er vies van kan worden. 

Inschrijven & afmelden ‚úĆūüŹľ¬†

Je kunt met een account je kinderen inschrijven voor de activiteiten, door simpelweg op inschrijven te klikken. De rest volgt dan eigenlijk vanzelf. Een aandachtspunt hierbij is dat je zelf in de gaten moet houden dat je niet dubbel inschrijft. Sommige activiteiten zijn namelijk op dezelfde tijd en dag. Op de dag dat de activiteit plaatsvindt kan er niet meer worden ingeschreven voor de activiteit, wat je wel kan doen is even contact met ons opnemen en vragen of er nog plek is. Dit kan het beste telefonisch. 

Het kan natuurlijk gebeuren dat bij nader inzien je kind toch niet meer mee kan doen met de activiteit, je kan zelf ook de kinderen weer afmelden. Dit kan op twee manieren. Namelijk naar je accountpagina en daar in het overzicht de activiteit zoeken waarvoor je wil afmelden. Of vanuit de activiteitenagenda de desbetreffende activiteit opzoeken en vanuit daar op afmelden klikken. 

Is je kind ziek of een andere reden dat er korter van tevoren moet worden afgemeld, dan vragen wij je vriendelijk om even te bellen, alvast bedankt! 

Twee werkdagen van tevoren worden er reminders via de mail gestuurd voor de activiteiten waarop je ingetekend hebt. Mocht je deze pushmelding niet (meer) willen ontvangen dan kun je dit aangeven in je accountgegevens of onderaan zo'n betreffende mail. 

Verlengen ūüďÖ¬†

Na een jaar loopt je Synerkri lidmaatschap af. In de maand waarin het lidmaatschap verloopt, ontvang je een mail met daarin een link om over te gaan tot verlenging voor een jaar (let op: account verlengt alleen als betaling voldaan is). Deze link blijft geldig tot de datum waarop het lidmaatschap verloopt. Deze datum kunt u terugvinden in het account achter de naam van het betreffende kind. Mocht je hier geen gebruik van willen maken, dan kun je de mail als niet verzonden beschouwen; het lidmaatschap stopt automatisch. 

Periode februari-augustus  

  • De kosten bij verlenging zijn¬†‚ā¨¬†10,-.¬†

¬†Broertje/zusje toevoegen ūüßĎ‚Äćūü§Ě‚ÄćūüßϬ†

Een broertje of zusje toevoegen in een bestaand account is mogelijk door een email te sturen naar¬†info@synerkri.nl. Wij hebben naam, geboortedatum van het kind en emailadres waarmee het account is aangemaakt nodig. Lidmaatschap voor een broertje/zusje is¬†‚ā¨ 10,-¬†(feb-aug 2022).¬†¬†

Het bedrag (‚ā¨ 10,-) overmaken op: NL40 TRIO 2023 9274 04 t.n.v.¬†Synerkri¬†met omschrijving:¬†Synerkri¬†lidmaatschap (naam kind(eren)). Zodra de betaling is gedaan, zullen wij het account activeren en is aanmelden voor de activiteiten mogelijk.¬†

 

ūüĎČ
Wil je lid worden?

Gezocht: Enthousiaste docent bewegingsonderwijs (0,4-1,0 fte)

Lees bericht