icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
pauw
over ons

Onze diensten

Veel van onze activiteiten zijn gericht op kinderen in Krimpen aan den IJssel in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Om mee te doen aan Synerkri activiteiten kan je een account aanmaken op de website en je inschrijven voor de activiteiten van de activiteitenagenda.

Deze activiteiten zijn lang niet alles wat we doen. Ook voor scholen, verenigingen en instellingen zijn we een samenwerkingspartner op meerdere gebieden. 

Wie zijn we

Synerkri is een stichting zonder winstoogmerk. Wij werken met een kern van professionele medewerkers, ondersteund door een brede kring van vrijwilligers. Onze organisatie kent 3 teams:

  • Regie: dit team organiseert de activiteiten na schooltijd en in de schoolvakanties met name voor kinderen van de basisschoolleeftijd, en ondersteunt sport- en culturele verenigingen en organisaties hierbij;
  • Sport: dit team geeft bewegingsonderwijs aan de basisscholen;
  • Accommodaties: dit team beheert de sporthallen en gymzalen in Krimpen aan den IJssel.

Missie 

Wij willen samen met Krimpense organisaties zorgen dat er voor iedere inwoner in Krimpen aan den IJssel een passende culturele en/of sportieve uitdaging is. Wij willen dat iedereen mag en kan meedoen. 

Visie

Wij zijn van mening dat het goed is voor het welzijn en de gezondheid van de inwoners van Krimpen aan den IJssel wanneer zij deel kunnen nemen aan sportieve en culturele activiteiten. Ook geloven wij dat de bewoners van Krimpen hier graag zelf een bijdrage aan willen leveren. Bijvoorbeeld als lid van een vereniging of instelling. 

Vaak blijkt het lastig om deze ideeën daadwerkelijk te realiseren. Synerkri wil hier graag bij helpen en kiest daarom bewust voor een werkwijze waarin samenwerking centraal staat. Wij werken samen met de inwoners, organisaties en verenigingen die binnen de gemeente op het terrein van sport en cultuur werkzaam zijn. Synerkri geeft een impuls aan sport en cultuur door activiteiten die zij willen organiseren te ondersteunen.

"Synerkri geeft een impuls aan sport en cultuur"

Daarnaast willen wij inwonende kinderen van Krimpen aan den IJssel ook graag stimuleren om te verkennen waar hun sportieve of culturele talenten liggen. Daarvoor organiseren wij bijvoorbeeld kennismakingen met 'onbekende' sporten, activiteiten voor speciale doelgroepen zoals aangepast sporten en uitdagende creatieve activiteiten.

Aanpak

In onze aanpak staat centraal dat we steeds zo goed mogelijk willen aansluiten bij de wensen en behoeften van deelnemers. Synerkri is daarom altijd geïnteresseerd in de ideeën voor nieuwe activiteiten. Heb je zo'n idee? Stuur dat dan naar karin@synerkri.nl. Wie weet gaan we die activiteit dan ook organiseren.

👉
Wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs!