icon-location
vlees
Voeding Natuur

Vlees, vis en ei - (H)eerlijk vlees op je bord ๐Ÿ—

  • Voedselfamilie Krimpenerwaard
Leerlingen leren deze les wat het verschil is tussen vleeskoeien, melkkoeien en dubbeldoelkoeien en welke we gebruiken voor consumptie.
Schooljaar 2025 - 2026
Kosten โ‚ฌ60,-
Lessen 1 les
Groep 5, 6
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

๐Ÿ•‘   1 les van 60 minuten (deze les is onderdeel van een lessenserie)

๐Ÿ“   in de klas

๐Ÿ“…   Deze les wordt gegeven in de maand november

Verdere onderwerpen:

Van welk dier er nog meer vlees gegeten wordt (varken, kip, wild). Hoe komt het vlees uiteindelijk op je bord. Hoe herken je een beter leven keurmerk en de betekenis ervan. dat het niet nodig is om elke dag vlees te eten en welke alternatieven er dan zijn. 

Kerndoelen:

34, 39

Contactgegevens aanbieder:

๐Ÿ™  Ilonka Cirk

๐Ÿ“ฑ  

๐Ÿ“ง  educatie@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl 

 

vlees