icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
studio danca
Voor scholen

Cultuureducatie aanbieders

Synerkri wil graag verbinden en zoekt graag de samenwerking met lokale aanbieders en organisaties. Hieronder een overzicht van alle culturele aanbieders die de cultuureducatie lessen verzorgen.
logo muziekschool

Muziekschool Krimpen

Met onze projecten en lessen leveren we een bijdrage aan de persoonlijke en muzikale ontwikkeling van kinderen en jongeren in Krimpen. Educatie met kwaliteit, plezier in muziek, samen muziek maken en muziek voor iedereen zijn de kernwaarden van onze organisatie.

Website Muziekschool
logo atelier lokaal

Atelier Lokaal

"Het begint met kijken." Vanuit dit motto organiseert Ina Hoeneveld - eigenaar van Atelier Lokaal- trainingen, cursussen en workshops beeldende kunst voor alle leeftijden.

Website Atelier Lokaal
hofplein logo

Hofplein

“Kunst biedt een unieke mogelijkheid voor onderwijs dat niet smal wil scholen, maar breed wil vormen” (Biesta, 2015). Jeugdtheater Hofplein brengt kinderen, jongeren en volwassenen in contact met cultuur in de breedste zin en theater in het bijzonder!

Website Hofplein
streekmuseum logo

Streekmuseum Krimpenerwaard

Het museum geeft je een beeld van 'het leven van 100 jaar geleden'. De stal, de keuken, pronkkamer, het schooltje en de kelder zijn nog precies zoals toen. Op de zolder van het museum wordt het verhaal van De Krimpenerwaard verteld. 

Website Streekmuseum
logo papier en letter plezier

Papier & Letterplezier

Hallo! Ik ben Anoeska Schipper, grafisch ontwerper en oprichtster van Papier & Letter Plezier. Mijn liefde voor papier en letters vertaal ik onder andere naar kunst educatieve projecten voor kinderen in het primair onderwijs. 

Website Papier & Letterplezier
logo jhv

Juul's Hoop Vibes

Juul's Hoop Vibes verzorgt verschillende lessen zoals: hoopdance, danslessen en gumlessen voor peuters en kleuters. Het is opgericht door Juliette Barzilaij in 2014. Per week vinden er 20 à 25 uur lessen plaats op verschillende locaties in Rotterdam en omstreken.

Website Juul's Hoop Vibes
logo ignor

Studio IgNor

Studio igNor is het kunst- en ontwerp atelier van Nora van Krimpen en René van Es. Samen maken en bedenken zij interieurontwerpen, installaties en sculpturen. Daarnaast verzorgen zij lessen en workshops voor o.a Synerkri en de Willem de Kooning Academie.

Website Studio IgNor
logo bibliotheek

Bibliotheek aan den IJssel

Ons bibliotheekwerk voor de leeftijdsgroep 4 tot en met 12 jaar is sterk gericht op de Bibliotheek op school. Dit is een landelijk ontwikkelde en ondersteunde educatieve aanpak die zich richt zich op leesbevordering en leesplezier, taalontwikkeling en mediawijsheid. 

Website Bibliotheek
curiosityworld logo

Curiosityworld

Sandra van Dam, oprichtster van Curiosityworld en erfgoed specialist houdt zich bezig met het geven van lezingen en workshops op het gebied van wetenschap, cultuur en geschiedenis. Dit doet zij met enthousiasme en vakinhoudelijke kennis. Ze verzamelt sinds haar jeugd allerlei materialen en artikelen over wetenschappelijke onderwerpen die zij graag aan de kinderen toont.

Webiste Curiosityworld
logo quint

Jongerentheater Quint

Jongerentheater Quint maakt sinds 1999 jaarlijks een of twee jongerenvoorstellingen voor en sinds 2003 één familie/ school voorstelling voor iedereen vanaf 4 of 6 jaar. Onze overige activiteiten bestaan uit het geven van theaterworkshops voor het voortgezet en basisonderwijs. 

Website Quint