icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
achtergrond website
Voor verenigingen

Ondersteuning sport

Wat doen we?

Synerkri verzorgt gymlessen op basisscholen, organiseert naschoolse en tussenschoolse activiteiten, ondersteunt uniek sporten, is trots partner van het Lokaal Sportakkoord Krimpen, beheert en verhuurt sporthalaccommodaties, beheert de Uitagenda Krimpen en heeft een verbindende en ondersteunende rol in het (sport)verenigingsleven.

Activiteiten

Na schooltijd en in vakanties organiseert Synerkri sportieve activiteiten voor leden, maar ook voor kinderen die geen lid zijn van Synerkri. We zoeken graag de verbinding op met sportverenigingen om kinderen kennis te laten maken met de sport, of andere leuke activiteiten te organiseren.

meer over activiteiten

Uniek sporten

Wij vinden het van groot belang dat iedereen kan sporten en bewegen. Daarom bieden wij onder de naam van Uniek sporten de mogelijkheid voor iedereen met een lichamelijk of geestelijke beperking om op een plezierige manier te sporten en te bewegen.

Wij werken hierin nauw samen met SportMee, die zorg dragen voor een intake van deelnemers die een vraag hebben om te sporten of te bewegen. Met elkaar kijken we dan naar een passend aanbod. Dat kan bij een van de Krimpense sportverenigingen zijn. Bij interesse, neem contact op met cees@synerkri.nl 

Schoolsport

Synerkri organiseert schoolsport toernooien en ook clinics voor de scholen. Dit doen we in samenwerking met de sportverenigingen. Scholen kunnen zich met een schoolaccount aanmelden voor het aanbod. Denk hierbij aan een handbaltoernooi, korfbaltoernooi, basketbaltoernooi enz. Interesse in samenwerking? Neem contact met ons op!

Verenigingsondersteuning

Sportverenigingen zijn belangrijk voor Krimpen aan den IJssel. Ze bieden activiteiten, maar vervullen ook een maatschappelijke rol. Synerkri heeft een verenigingsondersteuner in dienst die verenigingen ondersteunt bij het vervullen van die belangrijke, maatschappelijke rol. De verenigingsondersteuner legt verbindingen tussen verenigingen, behandelt vraagstukken, stimuleert initiatieven en ondersteunt bij de uitvoering daarvan. Samen met veel verenigingen en andere partijen in Krimpen hebben we onze krachten gebundeld in het Lokaal Sportakkoord Krimpen. Het doel van het akkoord is verenigingen nog toekomstbestendiger te maken en een positieve, sportieve toevoeging te geven aan de maatschappij. Daarnaast is er ook ruimte voor initiatieven. Benieuwd wat het akkoord verder inhoudt, een keer willen sparren over een initiatief, of een andere verenigingsvraag willen bespreken? Neem contact op met onze verenigingsondersteuner via rubenb@synerkri.nl.

Uitagenda Krimpen

Verenigingen of andere partijen met een sportief karakter kunnen activiteiten, clinics of evenementen promoten op de Uitagenda Krimpen. Synerkri beheert deze agenda. Hier vindt u ook een overzicht van alle sportverenigingen die onze gemeente rijk is. Wil je dat jouw activiteit op deze agenda komt? Je kan op de website van de Uitagenda Krimpen een activiteit doorgeven of contact op nemen met onze verenigingsondersteuner. Tevens kan de verenigingsondersteuner meer informatie geven over de mogelijkheid om vaste deelnemer van de Uitagenda Krimpen te worden (rubenb@synerkri.nl).

Zaalverhuur

Team Accommodaties van Synerkri is verantwoordelijk voor exploitatie, onderhoud en verhuur van de binnensportaccommodaties. Voor meer info en reserveringen, kijk onder zaalverhuur van deze website.