icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
cultuureducatie verven
Voor scholen

Cultuureducatie

Synerkri biedt een compleet aanbod voor onderwijs op het gebied van cultureel erfgoed, beeldende vorming, dans, theater, literatuur, muziek, techniek en wetenschap. Dit overzicht is voortgekomen uit de samenwerking tussen diverse cultuur aanbieders

Wat doen we?

Ontdek op deze pagina alles over cultuureducatie bij Synerkri. Bekijk ook wat we na school doen aan cultuur!
Activiteiten na school

Hoe werkt het?

Op de pagina Cultuureducatie wordt het cultureel aanbod uitgebreid weergegeven. Op de pagina kunt u filteren per groep en discipline. U kunt zich via deze website als school inschrijven voor de lessen. Deze inschrijving komt zo bij Synerkri terecht en wij geven de inschrijving door aan de aanbieder van deze les.

cultuureducatie

Aanbieders

Synerkri werkt samen met verschillende aanbieders en organisaties om de cultuureducatie op de basisscholen te realiseren. We zoeken constant naar nieuwe verbindingen om ons aanbod zo breed mogelijk te maken.

 

Aanbieders cultuureducatie
cultuureducatie muziek

Budget & subsidie

Synerkri wil scholen door middel van een financiële ondersteuning stimuleren om een rijk aanbod aan cultuureducatie af te nemen. Synerkri ondersteunt het budget van de school met €3,- per leerling, hier staat tegenover dat de scholen zelf minimaal €5,- per leerling aan cultuureducatie besteden. 

cmk

Cultuur met Kwaliteit 2021-2024

In samenwerking met de gemeente Krimpen aan den IJssel is er een subsidie aanvraag ingediend voor de periode CmK-3. De subsidie komt vrij in februari 2021. Met de schooldirecties van PO en VO worden momenteel gesprekken gevoerd over deelname aan deze subsidie aanvraag.

Informatie CmK
cultuureducatie crea

Contact

Heb je vragen of wil je meer of andere mogelijkheden weten van een specifieke les, dan kun je altijd contact opnemen met de aanbieders of Synerkri! Mocht je meer willen weten over de subsidie aanvraag CmK-3, neem dan contact op met Synerkri. 

🙎🏽  Mariska Scalongne
📱   06- 272 45 94
📧 mariska@synerkri.nl

👉
Volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie en laat je inspireren door cultuuraanbieders en lesideeën.