icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
achtergrond website
Voor scholen

Cultuureducatie

Synerkri biedt een ruim aanbod voor onderwijs op het gebied van cultureel erfgoed, beeldende vorming, dans, theater, literatuur, muziek, techniek en wetenschap. Dit overzicht is voortgekomen uit de samenwerking tussen diverse cultuur aanbieders

Wat doen we?

Ontdek op deze pagina alles over cultuureducatie bij Synerkri. Bekijk ook wat we na school doen aan cultuur!

Hoe werkt het?

Op de pagina Cultuurmenu wordt het cultureel lesaanbod uitgebreid weergegeven. Op de pagina kunt u filteren per groep en discipline. U kunt zich via deze website als school inschrijven voor de lessen, maar ook een mail sturen naar mariska@synerkri.nl. Wij nemen contact op met de aanbieder van deze les(sen) en maken in overleg een planning voor de school.

Op maat

Naast het aanbod op het cultuurmenu is het altijd mogelijk om in te spelen op behoeften vanuit de school. Lessen laten aansluiten op thema's? Ideeen voor een les? Wensen t.a.v. bepaalde onderwerpen, technieken beeldende vorming of muziek/ dansstijlen? Wij gaan in overleg met de aanbieders en laten dan aanbieders een offerte op maat maken. 

cultuureducatie

Aanbieders

Synerkri werkt samen met verschillende aanbieders en organisaties om de cultuureducatie op de basisscholen te realiseren. We zoeken constant naar nieuwe verbindingen om ons aanbod zo breed mogelijk te maken.

Aanbieders cultuureducatie
cultuureducatie muziek

Budget & subsidie

Synerkri wil scholen door middel van een financiële ondersteuning stimuleren om een rijk aanbod aan cultuureducatie af te nemen. Synerkri ondersteunt het budget van de school met €3,- per leerling per schooljaar, hier staat tegenover dat de scholen zelf minimaal €5,- per leerling per schooljaar aan cultuureducatie besteden. 

CmK

Cultuur met Kwaliteit 2021-2024

In samenwerking met de gemeente Krimpen aan den IJssel is er een subsidie aanvraag ingediend voor de periode CmK-3. De subsidie is van start gegaan in juli 2021 en duurt vier schooljaren. Nieuwsgierig naar wat er mogelijk is of wat er al speelt op de scholen? Neem contact met ons op en dan kijken we welke impuls we op jouw school kunnen geven met deze extra subsidie. 

Informatie CmK
cultuureducatie crea

Contact

Heb je vragen of wil je meer of andere mogelijkheden weten van een specifieke les, dan kun je altijd contact opnemen met de aanbieders of Synerkri! Mocht je meer willen weten over de subsidie aanvraag CmK-3, neem dan contact op met Synerkri. 

🙎🏽   Mariska Scalongne
📱   06- 82 06 39 70
📧   mariska@synerkri.nl

👉
Volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie en laat je inspireren door cultuuraanbieders en lesideeën.