icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
achtergrond website
Voor verenigingen

Ondersteuning cultuur

Wat doen we?

Synerkri organiseert (naschoolse) culturele activiteiten, cultuureducatie op de Krimpense scholen, beheert de Uitagenda Krimpen, verzorgt de programmering in de Tuyter door de Cultuurwerkplaats en ondersteunt en legt verbindingen tussen culturele organisaties.

Activiteiten

Na schooltijd en in vakanties organiseert Synerkri sportieve, culturele en creatieve activiteiten voor kinderen die een account bij ons hebben. Ook hierin werken we veel samen met culturele partijen en aanbieders. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en verbindingen, dus mocht je hieraan willen bijdragen, neem dan contact op met karin@synerkri.nl.

Cultuureducatie

Synerkri verzorgt cultuureducatie op Krimpense scholen, hiervoor werken wij samen met verschillende cultuuraanbieders. Mocht je als cultuur aanbieder interesse hebben in het verzorgen van lessen op de scholen kun je contact met ons opnemen via mariska@synerkri.nl. Kijk op de pagina cultuur aanbieders voor een overzicht met wie wij al samenwerken. 

Uitagenda Krimpen

Culturele aanbieders kunnen activiteiten, voorstellingen of workshops promoten op de Uitagenda Krimpen. Synerkri beheert deze agenda. Wil je dat jouw activiteit op deze agenda komt? Je kan op de website van de Uitagenda Krimpen een activiteit doorgeven of neem contact op met onze cultuurcoach.Tevens kan de cultuurcoach meer informatie geven over de mogelijkheid om vaste deelnemer van de Uitagenda Krimpen te worden (mariska@synerkri.nl). 

Ondersteuning

De functie van cultuurcoach (voortgekomen uit de gemeentelijke Cultuurnota 2019-2022) is belegd bij Synerkri. De cultuurcoach legt verbindingen tussen culturele organisaties, stimuleert initiatieven, denkt mee en ondersteunt in vraagstukken en uitvoering. Tevens neemt de cultuurcoach, naast het verzorgen van de cultuureducatie, de organisatie van de cultuurcafes en opening cultureel seizoen op zich. Wij staan open voor (nieuwe) samenwerkingen en denken graag mee! Mocht je als culturele organisatie hulp kunnen gebruiken, neem dan contact op met onze cultuurcoach mariska@synerkri.nl.

Cultuurwerkplaats

Stichting Cultuurwerkplaats geeft een nieuwe impuls aan de programmering van De Tuyter. De Cultuurwerkplaats richt zich op programmering voor en door Krimpen. Met lokaal talent, maar ook met bijzondere optredens! 

Ontmoetingscentrum De Tuyter is in de zomer van 2016 verbouwd tot multifunctioneel gebouw en is nu meer dan ooit tevoren het culturele centrum van Krimpen aan den IJssel. Sinds juni 2018 valt de cultuurwerkplaats onder het bestuur van Synerkri. Heb je meer vragen over de Cultuurwerkplaats? Of wil je kaartje kopen voor een voorstelling. Neem gerust contact op of bezoek de website. 

🙎🏽  Edmee Bartelse
📱   06-22640541
📧 info@cwpkrimpen.nl

Naar website Cultuurwerkplaats
👉
Wil je meer weten of eens overleggen?

Binnenkort in Krimpen; Reis om de wereld......

Lees bericht