icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
achtergrond website
Voor verenigingen

Ondersteuning cultuur

Wat doen we?

Synerkri organiseert (naschoolse) culturele activiteiten, cultuureducatie op de Krimpense scholen, beheert de Uitagenda Krimpen, verzorgt de culturele programmering in de Tuyter, ondersteunt en legt verbindingen tussen culturele organisaties.

Activiteiten

Na schooltijd en in vakanties organiseert Synerkri sportieve, culturele en creatieve activiteiten voor kinderen die een account bij ons hebben. Ook hierin werken we veel samen met culturele partijen en aanbieders. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en verbindingen, dus mocht je hieraan willen bijdragen, neem dan contact op met karin@synerkri.nl.

Cultuureducatie

Synerkri verzorgt cultuureducatie op Krimpense scholen, hiervoor werken wij samen met verschillende cultuuraanbieders. Mocht je als cultuur aanbieder interesse hebben in het verzorgen van lessen op de scholen kun je contact met ons opnemen via mariska@synerkri.nl. Kijk op de pagina cultuur aanbieders voor een overzicht met wie wij al samenwerken. 

Uitagenda Krimpen

Culturele aanbieders kunnen activiteiten, voorstellingen of workshops promoten op de Uitagenda Krimpen. Synerkri beheert deze agenda. Wil je dat jouw activiteit op deze agenda komt? Je kan op de website van de Uitagenda Krimpen een activiteit doorgeven of neem contact op met onze cultuurcoach. Tevens kan de cultuurcoach meer informatie geven over de mogelijkheid om vaste deelnemer van de Uitagenda Krimpen te worden (mariska@synerkri.nl). Op de Uitagenda Krimpen is ook de programmering en ticketverkoop van Theater De Tuyter terug te vinden. 

Ondersteuning

De functie van cultuurcoach (voortgekomen uit de gemeentelijke Cultuurnota 2019-2022) is belegd bij Synerkri. De cultuurcoach legt verbindingen tussen culturele organisaties, stimuleert initiatieven, denkt mee en ondersteunt in vraagstukken en uitvoering. Tevens neemt de cultuurcoach, naast het verzorgen van de cultuureducatie, de organisatie van de cultuurcafes en opening cultureel seizoen op zich. Wij staan open voor (nieuwe) samenwerkingen en denken graag mee! Mocht je als culturele organisatie hulp kunnen gebruiken, neem dan contact op met onze cultuurcoach mariska@synerkri.nl.

Culturele programmering Theater De Tuyter

Synerkri verzorgt in samenwerking met de gemeente en Eetcafe De Crimpenaar de culturele programmering in Theater De Tuyter. Met lokaal talent, maar ook met bijzondere optredens! 

Ontmoetingscentrum De Tuyter is in de zomer van 2016 verbouwd tot multifunctioneel gebouw en is nu meer dan ooit tevoren het culturele centrum van Krimpen aan den IJssel. De Tuyter heeft de beschikking over een prachtige theaterzaal geschikt voor filmvertoning, concerten en theatervoorstellingen. Er kunnen 130 bezoekers op de tribune. Sinds september 2021 valt de culturele programmering onder verantwoordelijkheid van Synerkri. Heb je meer vragen over de culturele programmering of wil je kaartje kopen voor een voorstelling? Neem gerust contact op met Suus van de Water, onze programmeur: suus@synerkri.nl 

👉
Wil je meer weten of eens overleggen?