icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Hart van Krimpen Festival
Voor verenigingen

Ondersteuning cultuur

Wat doen we?

Synerkri organiseert naschoolse culturele activiteiten, cultuureducatie op de basisscholen en de programmering in de Tuyter door de Cultuurwerkplaats. Benieuwd wat nog meer?
Bekijk wat we doen!

Programmering Tuyter

De Tuyter is het culturele hart van de gemeente Krimpen aan den IJssel. De Cultuurwerkplaats Krimpen valt sinds juli 2018 onder Synerkri en geeft een impuls aan dit culturele programma. Heeft u een goed idee voor de programmering? Wilt u een ticket bestellen voor een voorstelling of misschien juist optreden? Neem dan contact op met de Cultuurwerkplaats Krimpen. 

🙎🏽Edmee Bartelse
📱06-22640541
📧info@cwpkrimpen.nl

Naar website Cultuurwerkplaats

Cultuureducatie

Synerkri verzorgt cultuureducatie op basisscholen, hiervoor werken wij samen met verschillende cultuur aanbieders. Mocht je als cultuur aanbieder interesse hebben in het verzorgen van lessen op basisscholen kun je contact met ons opnemen. Kijk op de pagina cultuur aanbieders voor een overzicht met wie wij al samenwerken. 

Activiteiten 

Na schooltijd en in vakanties organiseert Synerkri sportieve, culturele en creatieve activiteiten voor kinderen die een account bij ons hebben. Ook hierin werken we veel samen met culturele partijen en aanbieders. Ook hierin zijn wij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en verbindingen. 

Ondersteuning

Ook komen we vaak tegen dat culturele initiatieven, aanbieders of verenigingen op een andere manier steun kunnen gebruiken bijvoorbeeld door middel van promotie. Wij staan open voor samenwerkingen en denken graag mee! 

Cultuuragenda

Culturele aanbieders kunnen activiteiten, voorstellingen of workshops promoten op de cultuuragenda. Synerkri beheert deze agenda. Wil je dat jou activiteit op deze agenda komt? Je kan op de website van de cultuuragenda een activiteit doorgeven. 

Naar Cultuuragenda Krimpen
👉
Wil je meer weten of eens overleggen?