icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Voor verenigingen

Sportverenigingen

Een overzicht van de sportverenigingen in Krimpen aan den IJssel

Handbalvereniging De Treffers πŸ€ΎπŸΎβ€β™‚οΈ

De Treffers is een kleine, gezellige en actieve vereniging in Krimpen aan den IJssel, opgericht in 1969. Sportiviteit en gezelligheid zijn de doelpalen van de vereniging die momenteel rond de 120 leden heeft.

Website De Treffers

Tennisvereniging TCK 🎾

Tennisclub Krimpen (TCK) - opgericht in 1953 - is gelegen aan de Kerkdreef in Krimpen aan den IJssel.De club beschikt over 6 gravelbanen met verlichting. Tennissen op zowel recreatief als hoog niveau gaan bij TCK goed samen.

Website TCK

Tennisvereniging TVL 🎾

TV Langeland is opgericht in 1978 en gevestigd aan de Krimpenerbosweg 6 in Krimpen aan den IJssel. Het is een gezellig tennispark met 8 kunstgras banen waarop in weer en wind gespeeld kan worden. TV Langeland is het hele jaar geopend van 1 april tot 31 maart.

Website TVL

Marathon Team Krimpen πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ

Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. De laatste jaren heeft het ledental zich gestabiliseerd op zo'n 370 volwassen sporters

Webiste Marathon Team Krimpen

Badminton De Populier 🏸

Badminton Club De Populier is een gezellige vereniging voor volwassenen op elk niveau. De vereniging is opgericht in 2007. In sporthal de Populier is op elke donderdagavond de mogelijkheid om te spelen.

Website Badminton de Populier

Basketbal Vereniging Krimpen β›ΉπŸ»β€β™€οΈ

BVK bestaat al meer dan 30 jaar. Basketbal is een dynamische sport voor jong en oud. BVK traint op dinsdag in De Populier en op donderdag in de Groenendaal. Thuiswedstrijden worden in De Populier gespeeld.

Website basketbalvereniging

Krimpense Damvereniging KDV πŸ‘€

K.D.V. oftewel de Krimpense Dam Vereniging, opgericht 2 oktober 1947, is een actieve damclub. Uitkomend in de Krimpenerwaard Competitie. Samen met andere regionale clubs worden ook onderlinge competities gespeeld.

Website damvereniging

Gymnastiekvereniging KDO πŸ€ΈπŸΎβ€β™‚οΈ

Gymnastiekvereniging KDO (Kracht door Oefening) is al meer dan 100 jaar een begrip in Krimpen aan den IJssel. Met zo’n 900 leden zijn we een grote, maar persoonlijke vereniging waar iedereen de ruimte krijgt om zijn eigen talent te ontwikkelen.Β 

Website KDO

Mixed Hockey Club Krimpen πŸ‘

MHCK werd opgericht in 1970 en is een gezellige familiehockeyclub in Krimpen aan den IJssel met 370 leden. MHC Krimpen biedt voor alle leeftijden vanaf 5 jaar mogelijkheden tot hockeyen.
op twee zand-ingestrooide kunstgrasvelden. In 2017 is het clubhuis volledig gerenoveerd.

Website MHCK

CKV KOAG πŸ‘ŠπŸ½

KOAG is een sportieve en gezellige vereniging, waar veel aandacht wordt besteed aan zo goed mogelijk korfballen in de wedstrijdcompetitie, maar ook aan een stuk ontspanning tijdens nevenactiviteiten. Korfbal is een gemengde sport.

Website KOAG

Tafeltennisvereniging Trefpunt πŸ“

Trefpunt is opgericht in maart 1968, toen onder de naam SVK, en vanaf
17-03-1978 onder de naam β€œTTV Trefpunt” doorgegaan. De vereniging heeft zich ten doel gesteld op een plezierige wijze in competitieverband of recreatief de tafeltennissport te beoefenen.Β 

Website Trefpunt

Harttrimgroep πŸƒπŸ½

De Harttrimgroep Krimpen is een recreatieve sportvereniging voor (ex-) hartpatienten.
Tijdens de revalidatie maakt men reeds kennis met sport en spel.
De Harttrimgroep Krimpen biedt de mogelijkheid om hiermee door te gaan.

Website Harttrimgroep

VV DCV ⚽️

DCV is 01 november 1919 opgericht. DCV heeft momenteel circa 900 leden, onderverdeeld in 29 jeugdteams, 2 meisjesteams, een Champions League,Β  een trimploeg, 9 zaterdag seniorenteams, een dames zaterdagteam en 1 zondagteam.

Website DCV

VC Krimpen 🏐

Volleybal is een sport voor iedereen. Jong, oud, vergevorderd, net beginnend en op alle niveaus. Kom eens een keer kijken op een trainingsdag, of bezoek een wedstrijddag in sporthal De Boog. VCK biedt je de mogelijkheid om een aantal keren mee te trainen om te zien of volleybal inderdaad zo leuk is als men zegt.

Website VC Krimpen

Krimpense Reddingsbrigade πŸ›Ά

Het hoofddoel van de vereniging is het opleiden van zwemmende redders. Een bekende uitspraak is: "Zolang niet iedereen kan zwemmen, moet iedere zwemmer kunnen redden". De Krimpense Reddingsbrigade (KrRB) is aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland, het overkoepelend orgaan van alle Nederlandse reddingsbrigades.

Website Reddingsbrigade

Krimpense zwemvereniging De Lansingh πŸ€½πŸ»β€β™€οΈ

Bij de Lansingh kun je wedstrijdzwemmen en recreatief zwemmen. Ook waterpolo is onderdeel van deze vereniging die sinds kort ook safarizwemmen aanbiedt.

Website zwemvereniging

Snorkel- en duikvereniging Sepia 🏊

SDV Sepia is de snorkel, duik en onderwaterhockey vereniging van Krimpen en omgeving. Officieel opgericht op 25 april 1984 en inmiddels uitgegroeid tot een zeer actieve en grote vereniging met caΒ  130 leden.

Website Sepia

Toerclub De Waardrenner πŸš΄πŸΎβ€β™€οΈ

De Waardrenner richt zich in het bijzonder op de categorie Nieuwelingen (15 en 16 jaar), Junioren (17 en 18 jaar) en sinds 2007 ook in de categorie Elite-Beloften. In het opleidingstraject staat plezier voorop en onder deskundige begeleiding van ervaren (oud)wielrenners leren deze tieners de wielersport kennen.

Website de Waardrenner